SHOPPING: Summervibes

SONY DSC

SONY DSCTwee weken geleden heb ik een nieuwe bikini gekocht en ik ben gewoon helemaal vergeten om deze aan jullie te laten zien! De bikini is van H&M en heeft een super mooie grijze kleur met een klein inimini streepje. Hij kan strapless en met bandjes, super handig!!

Daarnaast heb ik laatst ook nieuwe havaianas gekocht. Ik heb 8 jaar geleden mijn eerste paar gekocht en nu waren die echt op! Vorige zomer was ik al op zoek naar zwarte flip flops model slim, maar nergens heb ik ze kunnen vinden. Toen ik er tegenaan liep een paar weken terug kon ik ze dus echt niet laten hangen!

Nu nog hopen dat het mooi weer wordt om ook daadwerkelijk mijn nieuwe spullen in gebruik te kunnen nemen!

Hebben jullie al nieuwe zomer aankopen gedaan?

Liefs,
Nuria

Advertenties

4 Responses to “SHOPPING: Summervibes”

  1. Nanda

    Die bikini heb ik ook gepast, maar dan de beugel versie. Helaas zat die niet goed :( Vind het kleurtje erg mooi!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: