PERSONAL: Why?

cc604bdff3e04da55c86d5d0a7ab46f1De laatste weken komen er steeds vaker situaties voorbij waarbij ik dan denk; waarom?! Zoals…

– Waarom noem je je kindje North West?!

– Waarom kan het niet gewoon zomer zijn?!

– Waarom heb ik geen discipline om 6 maanden voor de zomer te beginnen om ‘fit’ te worden, maar altijd 4 weken voor de vakantie?!

– Waarom zijn spullen voor in huis zoooo duuuur?!

– Waarom zweet ik zo belachelijk veel als ik een kwartiertje moet fietsen?

– Waarom start de SALE altijd wanneer daarvoor geen ruimte is in mijn portemonnee?

Kort om, die dingen waarvan je je weleens afvraagt waarom?!?!

Liefs,
Nuria

Advertenties

5 Responses to “PERSONAL: Why?”

 1. Anne

  Hihi, heel herkenbaar! Die naam vind ik echt stuitend, en ik snap ook niet waarom spullen voor in huis vaak zo onredelijk duur zijn. Maar op zomer hoef ik gelukkig niet te wachten, hier in Berlijn is het heerlijk weer :-) Soms vraag ik me af: waarom werken mensen 5 dagen per week, om maar 2 dagen van de week te kunnen doen wat ze echt willen? Of hebben veel mensen zulk fantastisch werk dat ze er altijd met veel plezier heen gaan?

  Beantwoorden
 2. vanessablogt

  Leuk om te lezen! Ik vraag me vaak dingen af, o.a. waarom de huizen zo duur moeten zijn, waarom we gewoon niet het hele jaar door zomer hebben en last but not least: waarom er zoveel mensen ziek worden.

  Beantwoorden
 3. Saskia

  Superleuke post, en heel herkenbaar haha! Alleen is de waarom over fit zijn voor mij meer een ‘waarom kan ik niet gewoon iets meer vet op mijn lichaam hebben? :-p’ Klinkt waarschijnlijk heel stom haha, maar vraag t me vaak af! Waarom je je kind North West noemt is inderdaad echt een raadsel voor mij….

  ♥ Saskia

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: