LIKE: Syvlie for Hunkemöller

HKM_Sylvie_10

HKM_Sylvie_11

HKM_Sylvie_22

HKM_Sylvie_13

HKM_Sylvie_40

HUNKEMOLLER_BOOK_016

HUNKEMOLLER_LAUNCH_107Toen ik deze foto’s van Sylvie zag was ik echt overdonderd! Ik vind Sylvie sowieso al een hele mooie vrouw en ik vond de samenwerking met Hunkemöller ook al heel erg leuk! Maar deze foto’s vind ik echt geweldig! De nieuwe collectie lingerie is geïnspireerd op Parijs en daar zijn ook de foto’s gemaakt. Er is een boek gemaakt met foto’s, er zijn er namelijk veel meer. Ik koop niet vaak lingerie bij Hunkemöller maar voor deze collectie zal ik echt even in de winkel gaan kijken of er wat moois bij zit voor mij.

Wat vinden jullie van de foto’s voor deze collectie?

Liefs,
Nuria

Advertenties

7 Responses to “LIKE: Syvlie for Hunkemöller”

  1. Samm

    Ziet er super mooi uit! Ik vind Silvie ook een te gekke vrouw en nu ben ik wel heel erg benieuwd naar het boek. Wat is Rafael toch een sukkel.. ;)

    Liefs, Samm

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: