INSPIRATION: Bathroom

20dbae8c9755a688eb2d0d2f99b891b3

69f0951c04e6e1ec62daefb8f5795b3d

83d1adaffeb95ba1fe00c0f0595e7b10De verbouwing van het huis gaat echt zo snel, dat we eigenlijk al kunnen gaan verven! Als we terug komen van vakantie is onder andere de badkamer al klaar. Toen ik dat hoorde kreeg ik toch wel kriebels om gelijk te gaan speuren naar leuke spullen voor de badkamer. Een badmat, handdoeken en allemaal andere spullen die er in de badkamer horen. De badkamer wordt zwart met wit dus in principe passen er allemaal kleuren bij.

Maar ik ben toch meer van simpele spullen en basis kleuren. Op pinterest heb ik een paar mooie inspiratie foto’s gevonden. Niet precies wat ik wil maar wel leuk om gewoon te zien wat er eigenlijk allemaal mogelijk is. Hebben jullie nog tips waar je leuke spullen voor de badkamer kunt kopen?

Liefs,
Nuria

 

Advertenties

3 Responses to “INSPIRATION: Bathroom”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: