WISHLIST: ZARA Sale

Schermafbeelding 2013-07-03 om 22.22.12Toen ik een paar weken geleden een mailtje kreeg dat de sale bij ZARA was begonnen ben ik niet meteen naar de site te gaan om van alles te bestellen. Op dit moment moet ik echt goed kiezen aan welke dingen in mijn geld besteed om ik binnenkort ga verhuizen. Maar zoals we allemaal weten mag je altijd kijken en wensen dat je al die mooie spullen in de kast hebt hangen.

Mijn favoriet uit dit lijstje is de roze maxi jurk! Die zou ik echt heel erg graag meenemen op vakantie. Heel misschien bestel ik ‘m nog wel! Verder vind ik die hakken ook super! En een bikini’s heb je nooit genoeg en ik ben echt een groot fan van bandeau bikini’s!

Hebben jullie nog wat leuks gescoord in de sale?

Liefs,
Nuria

Advertenties

5 Responses to “WISHLIST: ZARA Sale”

  1. anoukliebers

    Hihi, al veel te veel gekocht in de sale. Maar ach, we leven maar een keer;)! Ik vind die maxidress en de schoentjes heeel tof! Balen dattie uitverkocht is:(!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: