NEW: iPhone 5

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSCVrijdag was het zo ver, mijn iPhone 5 werd bezorgd! Ik heb er niet heel lang op moeten wachten want donderdag bestelde ik mijn nieuwe speeltje. Deze witte iPhone 5 heeft mijn zwarte iPhone 4 vervangen en daar ben ik heel blij mee. Mijn oude iPhone was erg langzaam geworden en daar ergerde ik mij steeds meer aan. Daar heb ik nu gelukkig geen last meer van want mijn nieuwe telefoon doet het geweldig!

Het zwarte was ik zat en daarom heb ik nu voor de witte gekozen. Het makkelijke van iPhone is dat er eigenlijk niets is veranderd behalve de buitenkast. Via iCloud heb ik al mijn instellingen in één keer over kunnen zetten en waren mijn instellingen precies hetzelfde als bij mijn oude telefoon! Super easy!  Jullie kunnen veel foto’s verwachten met mijn nieuwe telefoon want de kwaliteit van de camera is veel beter!!

Hebben jullie goede ervaringen met een iPhone 5?

Liefs,
Nuria

Advertenties

7 Responses to “NEW: iPhone 5”

  1. anoukliebers

    Geen ervaringen. Heb vorige week de Sony xperia Z genomen. Maar ben toch wel benieuwd naar de Iphone 5! Laat je foto’s zien van je telefoon?:)

    Beantwoorden
  2. mylenecybele

    Oeee, jaloers! Haha. Ik ben eigenlijk ook wel toe aan een nieuwe iPhone, maar ik stel het steeds maar uit. Waarom weet ik eigenlijk ook niet.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: