SHOPPING: Maison Scotch summer sale!

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSCMaison Scotch in één van mijn favoriete merken. Zomer, winter, lente of herfst, alle collecties zijn leuk! Wanneer de sale begint moet ik altijd kijken of er al wat leuks bij zit voor mij! Meestal wacht ik tot er 50% sale is want het is niet bepaald goedkoop! Nu heb ik net voor de vakantie nog 2 mooie items kunnen scoren!

De trui weet ik nu al dat het een favoriet is! Een paar weken terug kocht ik dit model al in een andere kleur en sinds dien heb ik de trui wel elke week 1 of 2 keer aan! Deze kleur is ook helemaal top en de elleboogstukken maken hem helemaal af! Dan het short, ik ben gek op shorts vooral op gekleurde en ik moest er nog één bij hebben voor de vakantie. De details op de zijkant maken dit broekje net wat specialer en het is een hoger model. Net goed om m’n kleine zwembandje mee te verbergen ;)

Hoe vinden jullie mijn nieuwe aankopen?

Liefs,
Nuria

Advertenties

6 Responses to “SHOPPING: Maison Scotch summer sale!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: