PERSONAL: Painting walls

631680fb40450decaabb1a1cc1a60488

dd91866b23e9680f593a710ee8585ce7

PIN_1837339722_23179Excuses voor mijn afwezigheid! Sinds een paar dagen zijn mijn vriend en ik druk bezig met het verven van ons huis. Daarnaast moest ik werken en nog van alles doen voor de vakantie. De plafons verven is echt geen leuke klus maar het ziet er steeds beter uit! Vandaag zijn we begonnen met de muren en we hopen, voordat we op vakantie gaan, een heel eind te komen. Als we terug komen van vakantie moeten we alles af maken en wanneer alles geverfd is dan wordt het laminaat gelegd! Spannend!!!

Voor nu een kleine inspiratie post omdat ik vol zit met ideen voor het huis! Foto’s allemaal van pinterest. Waarschijnlijk heb ik een mooie kleur gevonden om te gebruiken op de muren. Maar dat is zo makkelijk nog niet.. Al die stalen en kleuren, af en toe zie  je het verschil gewoon niet meer!

Hoe hebben jullie de kleuren voor de muren uitgekozen voor je huis?

Liefs,
Nuria

Advertenties

4 Responses to “PERSONAL: Painting walls”

  1. Nanda

    Verven vind ik zo saai! De eerste muur is leuk, maar daarna.. :p ik kom altijd weer uit bij een witte tint, dat vind ik het mooiste :)

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: