BEAUTY: Lovely lashes!

Schermafbeelding 2013-07-14 om 17.09.00De laatste keer dat ik mijn wimpers liet bijvullen vroegen Alexandra en ik ons eigenlijk af hoe lang ik al wimperextensions heb. Dus heb ik even het aller eerste mailtje opgezocht dat ik naar Beautylovin’ stuurde. Sinds december vorig jaar heb ik al extensions. Hoe vaak ze al zijn bijgevuld weet ik niet precies maar het wordt steeds gezelliger als ik weer een afspraak heb om mijn wimpers weer mooi te maken.

Na al die maanden ben ik nog steeds heel erg blij met mijn wimpers, het gemak is me al zo veel waard! Ik gebruik eigenlijk alleen nog maar concealer en een blush, aan mijn wimpers hoef ik niets te doen. Af en toe een beetje borstelen om alles weer op z’n plek te brengen en ik ben klaar.

Nu met de vakantie is het helemaal makkelijk, ik hoef geen make-up op te doen als ik ’s avonds iets ga drinken en als ik het zwembad uitkom dan zijn mijn wimpers nog steeds in perfecte staat. Als je er over nadenkt om extensions te nemen dan raad ik echt aan om naar Alexandra te gaan!!

Liefs,
Nuria

Advertenties

2 Responses to “BEAUTY: Lovely lashes!”

  1. Evey

    Mooi! Ik heb ze ook heel vaak gehad. Helaas is Monster voor mij een duur geintje om wimpers te laten zetten ^^

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: