NEW: Fred de la Bretoniere’s

foto-6

foto-6Ballerina’s, ze zijn er in allerlei soorten en maten, met franjes of in opvallende kleuren. Dat is dus ook een beetje mijn probleem. Een simpele ballerina met een strikje is er bijna niet of zijn duur omdat ze nooit in de uitverkoop gaan. Ik vind het belangrijk dat er een leren zool onder zit en een heel klein hakje, dan kan ik de ballerina’s ook naar mijn werk aan.

Mijn paar dat ik helemaal kapot heb gelopen waren echt op en ik had een nieuw paar nodig. Ik wist dat de ballerina’s van Fred de la Bretoniere mooi en simpel zijn en goed zitten. Daarom heb ik gezocht naar een paar dat in de uitverkoop was en nog in een ‘normale’ kleur en in mijn maat verkrijgbaar waren.

Ik heb ze online besteld en ik zat nog een beetje in de stress of ze wel voor de vakantie zouden aankomen. En gelukkig waren ze de vrijdag voordat we op vakantie gingen bij ons thuis bezorgd. Ze zitten heerlijk en ik ben echt onwijs blij met mijn nieuwe ‘fredjes’ zoals mamma ze noemt! Nu maar hopen dat ze een beetje wit blijven!!

Hebben jullie nog aanraders qua ballerina’s?

Liefs,
Nuria

Advertenties

5 Responses to “NEW: Fred de la Bretoniere’s”

 1. Jana

  Zien er mooi uit! Heel handig want deze kan je echt met alles combineren. Persoonlijk vind ik wel dat je vrij makkelijk simpele ballerina’s met een strikje en is het juist moeilijker om een specialer paar te vinden ;-)
  Ik heb onlangs simpele met een strikje gekocht van het merk unisa. Je hebt ze volgens mij in heel veel kleuren en ze lopen heerlijk!

  Beantwoorden
 2. Evey

  Leukertjes. Ben zelf geen ballerina loopster haha, dus geen tips. Heb ooit cheap ass gehad, maar die gaan dan ook snel kapot en lopen voor geen meter.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: