La buena vida – 1

Schermafbeelding 2013-07-19 om 20.10.25Het is even stil geweest op nuriaarantxa.com maar ik heb ontdekt dat ik ’s ochtends vroeg redelijk goede internet verbinding heb dus daarom nu even een korte update. Inmiddels ben ik alweer een week in Spanje en het is hier geweldig! Ik kom al 22 jaar in een klein dorpje en het voelt daarom al een tweede thuis! De reis is goed gegaan, lekker met z’n vieren in de auto voor 14 uur, nee dat was niet sarcastisch. Ik vond het echt leuk!

Het weer is de eerste dagen prima geweest, niet te warm en niet te veel zon zodat we goed hebben kunnen acclimatiseren! We zijn veel op het strand geweest, hebben lekker gegeten en genieten van het luie leven hier!

Ik hoop dat ik snel wat meer foto’s kan posten! Ik heb namelijk toch best wat meegemaakt al in een week!

Liefs, 
Nuria

 

Advertenties

4 Responses to “La buena vida – 1”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: