La buena vida – visiting roses

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Op vakantie doen we meestal niet veel meer dan op het strand liggen, lekker eten, een baantjes trekken in het zwembad. Niets mis mee natuurlijk maar het is ook leuk om andere steden in de omgeving te bezoeken. Roses is een redelijk bekende stad van de Costa Brava en prima om ’s middags over de boulevard te struinen. We hebben heerlijk een ijsje gegeten en een onwijs leuke rieten tas en schalen gekocht. Hierover later meer!

In de haven van Roses lagen heel wat grote boten dus we hebben ons ogen uit gekeken. Met onze tenen op een zandstrand gestaan, bijzonder want in het dorp waar wij op vakantie waren hebben ze namelijk een stenen strand. En omdat ik bijna geen echte outfit foto’s heb gemaakt konden we hier leuk een paar foto’s maken. Mijn shirtje heb ik gekocht op vakantie in de sale bij ZARA en het short heb ik thuis nog net voor de vakantie kunnen kopen bij Maison Scotch, echt een top ding!

Liefs, 
Nuria

Advertenties

6 Responses to “La buena vida – visiting roses”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: