INSPIRATION: Mrs. Carter

tumblr_mqtx0plwVS1rqgjz2o1_1280

tumblr_mqogke2cwA1rqgjz2o1_1280

tumblr_mqrsgj4uV61rqgjz2o1_1280

tumblr_mqrtheRJgp1rqgjz2o1_1280

tumblr_mqo8lkNfXZ1rqgjz2o1_1280Het is al meer dan 3 maanden geleden dat Beyoncé in Nederland was voor haar concert The Mrs. Carter Show.  Voor mij voelt het nog als een week geleden dat ik haar zag schitteren op het podium! Toen ik op vakantie was is Beyoncé meerdere keren in het nieuws geweest. Eerst omdat haar haar vast zat in een ventilator en ze gewoon door zong en de tweede keer omdat haar hubby haar verraste met een kus op het podium in Philadelphia.

Elke week kijk is wel een keer op haar tumblr pagina om te genieten van alle mooie foto’s van haar tour. Hierbij dus weer een kleine inspiratie post. De eerste foto vind ik zo gaaf, ze straalt zo ontzettend! Ik heb nog niet kunnen vinden wanneer de dvd van deze tour uitkomt, maar wanneer ik dit weet ben ik echt één van de eerste die de dvd zal bestellen!

Weten jullie toevallig wanneer de dvd uitkomt?

Liefs,
Nuria

 

Advertenties

3 Responses to “INSPIRATION: Mrs. Carter”

  1. Michelle

    Ik kon helaas niet naar haar concert gaan deze keer, door gebrek aan geld. Ik baalde zo enorm, wat ik wilde heel graag gaan. De vorige keer toen ze in NL was, dat is nu zo’n vier jaar geleden was ik er wel bij. En wat was het geweldig om haar live te zien. Ik ben sowieso een groot fan van haar. Ik weet helaas ook niet wanneer de dvd uitkwam, maar ik kan ook niet meer wachten. Ik wil het concert graag zien. xx

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: