La buena vida – the shopping part one

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Shoppen is een onmisbare bezigheid op vakantie. Winkels zoals ZARA, Mango en Bershka worden niet overgeslagen. Maar wat ik ook nooit oversla zijn de winkeltjes met de écht typisch spaanse producten.

Zo ben ik in voorgaande jaren, meerdere keren in een klein dorpje geweest waar ze  traditionele rieten tassen verkopen. Deze vakantie konden we dit dorpje helaas niet bezoeken maar gelukkig hebben we in Roses wel een winkel kunnen vinden met de rieten tassen. Eigenlijk was ik op zoek naar een ander model toen mijn oog op deze tas viel. Dit model met de kleuren groen en paars erin verwerkt had mijn moeder vroeger al en ik kan me nog goed herinneren dat ze de tas voor de boodschappen gebruikte. Nu ik binnenkort ook boodschappen moet gaan doen vond ik het wel heel leuk om deze tas voor mezelf te kopen, om het een soort traditie te maken. Ik heb de tas al gebruikt en ik ben er erg blij mee!!

En omdat ik binnenkort ga samenwonen ben ik altijd op zoek naar leuke spullen voor in het nieuwe huis. Toevallig liepen we in Roses een winkel binnen waar ze van alles verkochten en achter in de winkel stonden er allerlei kommen, schalen, borden en andere leuke spullen. Allemaal met de hand gemaakt en in de leukste kleuren. Helaas heb ik er geen foto van kunnen maken maar het was allemaal zo vrolijk. Ik kon het dus niet laten om twee schaaltjes mee te nemen voor in het nieuwe huis. Het liefst zou ik meer gekocht hebben maar dat had echt niet in de auto gepast op de terugreis.

Kopen jullie op vakantie ook dit soort leuke spullen voor thuis?

Liefs,
Nuria

Advertenties

6 Responses to “La buena vida – the shopping part one”

 1. curlycreative

  Wauw die schaaltjes zijn echt heel leuk! Vorig jaar in Turkije kocht ik ook een mooie handgemaakte schaal die je denk ik nog wel terug kunt vinden op mijn blog. Heerlijk hé shoppen in van die authentieke winkeltjes..

  <3 liefs

  Beantwoorden
 2. Michelle

  Wat een leuke dingen heb je gekocht. Ik ben echt verliefd op die schaaltjes! Op vakantie koop ik eigenlijk meestal alleen kleding, niet echt dingen voor het huis :$. xx

  Beantwoorden
 3. foodandotherfriends

  Super fijn zo’n rieten tas!
  Ik probeer altijd leuke souvenirs mee te nemen, maar moet wel altijd oppassen dat ze in mijn koffer gaan i.v.m. breekbaarheid enzo. Maar ik houd er van om mijn huis in te richten met spullen die ik in het buitenland heb gekocht :).

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: