WISHLIST: BIRTHDAY COMING UP..

Schermafbeelding 2013-08-11 om 10.56.25Aanstaande donderdag ben ik jarig en wat is er leuker dan een verlanglijstje te maken? Normaal gesproken weet ik genoeg leuke dingen die ik op een lijstje kan zetten maar dit jaar vind ik het lastig! Ik ben zo veel bezig met het nieuwe huis en spulletjes voor daarin dat ik niet zo goed weet wat ik eigenlijk graag zou willen vragen. Aan de ene kant wil ik graag nieuwe dingen voor in huis maar aan de andere kant vind ik het ook leuk om echt wat voor mezelf te vragen..

Vandaag dus een blog met de dingen die ik op het lijstje heb gezet. Op mijn lijstje een paar Nike AirMax, ik heb al een paar maar die zijn fake.. Dus een paar echte zou ik ook wel leuk vinden. Een nieuw luchtje heb ik eigenlijk ook weer nodig. The one blijft één van mijn favorieten. Sinds kort hebben we thuis een pan van ‘Le Creuset’ en die zou ik ook heel graag willen hebben voor in het nieuwe huis.

Dan nog meer voor in het nieuwe huis, een wesco afvalbak.. Erg duur voor een prullebak maar ik vind ‘m zo gaaf! Ook een nieuwe wasmand staat op mijn verlanglijstje, deze is van IKEA en heb ik al heel lang op het oog. Als laatste op mijn lijstje een iPad mini.. Niet echt een realistisch cadeau voor op m’n lijstje maar hij kan echt niet ontbreken.. Een witte, heel graag!!!

Vinden jullie het ook leuk om een lijstje te maken voor je verjaardag?

Liefs,
Nuria

 

Advertenties

3 Responses to “WISHLIST: BIRTHDAY COMING UP..”

  1. anoukliebers

    Le Creuset is verslavend, wat een fijn merk is dat!! Schoenen en parfum kun je nooit genoeg hebben… en inderdaad wat zijn die stomme prullenbakken duur… grrrr! Ben benieuwd wat je mag ontvangen;)!

    Beantwoorden
  2. marlyssa

    Leuk lijstje! Wie weet krijg je donderdag wel iets leuks van je lijst. Het is wel idd altijd lastig om te bedenken wat je nu echt wil hebben

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: