La buena vida – crepes

IMG_3229

IMG_3219De vakantie is al twee weken voorbij maar ik ben nog niet klaar met leuke verhalen en foto’s te delen! In het dorp waar we waren hadden ze namelijk een ‘crepe caravan’. Super leuk en super lekker! De caravan was zo oud en functioneerde niet meer naar behoren maar daar hadden deze creativelingen iets leuks op bedacht!

IMG_3220

IMG_3221Ik wist niet dat je zo veel verschillende dingen op een crepe kon doen. Van zoet tot hartig en de menu kaart lag er in meerdere talen, dus hoefde we niet eerst een vertaalslag te maken.. Ik weet dat nutella op een crepe echt goddelijk is maar wel mega machtig. Daarom heb ik twee keer een crepe met suiker gegeten en één keer met jam en alles was lekker! Ze hadden ook crepes met gummibeertjes of met geitenkaas maar dat lekker me geen super combinatie!

IMG_3225

IMG_3222

IMG_3228De crepes waren zo dun en zo goed gebakken, echt een lekkere verwennerij.. Mijn zusje wilde wel even poseren met haar crepe, dus bij deze :) De caravan is zo leuk bedacht en ze maken echt lekkere crepes dus ik hoop dat wanneer ik de volgende keer weer in het dorp ben dat dit karretje  er weer staat zodat ik weer een lekkere crepe kan kopen.

Houden jullie ook van crepes? En wat doen jullie er het liefste op?

Liefs,
Nuria

 

Advertenties

2 Responses to “La buena vida – crepes”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: