PERSONAL: IT’S MY BIRTHDAY

3964d2299aefe5ff86fef722ede5388fYay, it’s my birthday!! Ik ben 23 geworden en het is een geweldig jaar geweest. Ik werk vandaag alleen in de ochtend en ’s middags ben ik lekker vrij. Voor mijn collega’s heb ik een lekkere taart gebakken dus daar zullen ze van genieten. Ik denk dat ik verder lekker een middagje ga shoppen en later op de middag heb ik een afspraak bij de kapper, eindelijk weer na 6 maanden! Het vieren van mijn verjaardag komt later wel als ik in het nieuwe huis woon..

Dit jaar is voorbij gevlogen en er is veel gebeurd.. ik ben afgestudeerd, ik heb een baan gevonden, ik ben op vakantie geweest en ik ga het huis uit! Ik ga er voor zorgen dat het komende jaar weer een fijn jaar wordt met veel leuke blogs, mooie ervaringen en veel andere leuke dingen!

Wat doen jullie meestal op je verjaardag?

Liefs,
Nuria

 

Advertenties

9 Responses to “PERSONAL: IT’S MY BIRTHDAY”

  1. curlycreative

    Gefeliciteeeerd, wens je een hele fijne dag .. En ben nu al benieuwd wat de kapper weer voor moois van je haar gaat maken.

    Dit jaar ging ik op mijn verjaardag lunchen met mijn vriend in Middelburg en scoorde ik vintage servies deeltjes … ik vierde mijn verjaardag op een andere dag voor mijn vriendinnen met een American high tea. Super leuk

    Liefs

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: