INSPIRATION: Bey’s new look

tumblr_mrpjrsIt861rqgjz2o1_1280

tumblr_mrpjlfqgnD1rqgjz2o1_1280

tumblr_mrqzgyhFwA1rqgjz2o1_1280Ik weet niet zo goed wat ik ervan moet vinden, Beyoncé haar nieuwe haar.. Toen ik zag dat ze haar lange haar had geknipt was ik echt een klein beetje in shock! Ik dacht eigenlijk dat het een pruik was maar toen het duidelijk werd dat ze het echt had geknipt kon ik me er eigenlijk niet zo veel bij voorstellen.

Nu is de queen vorige week al weer gespot met extentions omdat ze zich zonder lang haar niet zeker zou voelen op het podium, nu nog niet ten minste. Ik vind haar nieuwe bob haar wel heel erg goed staan, stoer en chic! Ik ben benieuwd wat haar volgende coupe zal zijn!

Wat vinden jullie van de nieuwe look van Beyoncé?

Liefs,
Nuria

Advertenties

7 Responses to “INSPIRATION: Bey’s new look”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: