La buena vida – the shopping part two

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSCToen ik net terug was van vakantie liet ik jullie al een aantal van mijn aankopen zien. Maar in Spanje heb ik me niet in kunnen houden bij winkels zoals ZARA, Mango en andere leuke winkels! En het aller leukste ervan was dat er volop sale was!

Bij ZARA zijn we meerdere keren geweest, in verschillende steden. Ik heb een zwart shirt gekocht met een tijgerkop van parels erop, super gaaf!! Het rode tasje is van suede en is perfect voor een avond uit! Het jurkje is echt voor als het heel erg warm is maar ik vind het printje super leuk en het is een lekker los model!

SONY DSC

SONY DSCHet witte jasje kocht ik bij Bershka en was maar 15 euro, dat kon ik echt niet laten hangen! De details op de schouders zijn zo leuk met het blauw en grijs gecombineerd! Ik ben echt gek op dit jasje alleen is het gevoerd en is het nu nog wat te warm om het te kunnen dragen. Maar in de herfst zullen er zeker meerdere outfits met dit jasje komen!

Hebben jullie nog mooie aankopen gedaan in de sale?

Liefs,
Nuria

Advertenties

5 Responses to “La buena vida – the shopping part two”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: