WISHLIST: Babyliss curl secret

maxresdefault

Schermafbeelding 2013-08-20 om 13.12.56Van mezelf heb ik al krullen maar elk meisje wil wel eens wat anders met haar haar.. En omdat de ene krul de andere niet is en ik vorige week bij de kapper deze uitvinding heb ontdekt wil ik deze tang echt heel graag hebben! Met de curl secret van Babyliss was mijn haar binnen tien minuten van pluizig en nat naar perfecte krullen getransformeerd! Ik heb al gekeken wanneer deze krultang in Nederland verkrijgbaar is maar voor zover ik weet kan hij pas eind september worden geleverd. Ik zal dus nog even moeten wachten maar ik weet zeker dat ik deze krultang heel graag wil hebben! Waarom? Bekijk het filmpje hieronder en oordeel zelf, ik heb het zelf gezien, het werkt!

Hadden jullie al van deze nieuwe uitvinding gehoord?

Liefs,
Nuria

 

 

Advertenties

3 Responses to “WISHLIST: Babyliss curl secret”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: