SHOPPING: The perfect black pump

SONY DSC

SONY DSCIn Barcelona zijn we in een heel groot winkelcentrum geweest, la Machinista. Daar hebben ze zo veel winkels dat we eigenlijk een selectie hebben gemaakt. De ZARA was één van de winkels in deze selectie en deze beauty’s heb ik daar gekocht. Ik had ze al eerder zien staan in een andere ZARA maar was er niet helemaal zeker over.

Ze zijn van de nieuwe collectie en waren officieel niet in de sale, maar alsof het voorbestemd was stond er één paar in mijn maand met een sale sticker erop. Aan de kassa werd er een klein beetje moeilijk gedaan maar ik hield vol en kon deze pumps meenemen met bijna 50% korting, bingo!!!

Ik moet nog een beetje wennen om erop te lopen maar dat gaat al steeds beter! Ik hoop snel een outfit post online te zetten met deze schoenen!

Hebben jullie de perfecte zwarte pumps al gevonden?

Liefs,
Nuria

 

Advertenties

6 Responses to “SHOPPING: The perfect black pump”

  1. Anne

    Super mooi zijn ze! Maar hoe goed kan je er op lopen? Zo’n dun hakje lijkt mij altijd vrij problematisch als je stukjes moet lopen :) Daarom koop ik dit soort schoenen nooit, terwijl ik ze wel schitterend vind. Veel plezier er van in ieder geval!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: