PERSONAL: MY BIRTHDAY GIFTS

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSCVorige week was ik jarig en heb ik een gezellige dag gehad. Mijn zusje had een taart gebakken en die was heerlijk. Verder heb ik een paar hele mooie cadeau’s gekregen. Mijn vriend verraste me al met een bos bloemen op mijn werk en ’s middags kreeg ik een kaart waarin stond dat we na de verhuizing als alles een beetje op orde is, samen een citytrip gaan maken! Super lief, en ik mag kiezen waar we heen gaan, dus heeft iemand nog tips? Wel binnen Europa!

Van mijn ouders heb ik twee hele mooie lijsten met oude foto’s van ons vakantie dorp gekregen. Ik kom daar al mijn hele leven en het voelt echt als een tweede thuis. Nu kan ik met deze foto’s me altijd even in Spanje wanen! Van Takkie kreeg ik een tweepersoons mossel pannetje. Dan kan ik lekker mosselen maken voor mijn vriend en mijzelf. Van Laura en haar vriend heb ik 6 dubbelwandige glazen van Bodum gekregen. Echt een verrassing en ik ben er echt heel erg blij mee!

SONY DSC

fotoVan een goede vriendin van mij kreeg ik een super mooi kettinkje van Heart to get. Dit merk heeft veel simpele kettinkjes met niet te veel details. Kleine, subtiele sieraden daar staat het merk om bekend! De steen in de hanger staat voor geluk en ik ben echt helemaal weg van deze ketting!

Al met al heb ik super mooie cadeau’s gekregen maar wat het aller belangrijkste is is dat ik gezond ben en de mensen om mij heen ook. Daar wordt ik gelukkig van en dat is wat ik fijn vind!

Liefs,
Nuria

Advertenties

9 Responses to “PERSONAL: MY BIRTHDAY GIFTS”

  1. marlyssa

    Prachtig kettinkje zeg, leuk merk is dat! Een citytrip wordt nog lastig er zijn zoveel leuke steden in Europa. Succes met kiezen! Mooie cadeaus heb je gekregen:)

    Beantwoorden
  2. Anne

    Dat is een mooie ketting! Die dubbelwandige glazen zou ik ook graag eens hebben, praktisch en mooi. En wat lief van de citytrip! Zelf kan ik Berlijn aanraden (ha-ha) en Stockholm, Parijs, Londen, Barcelona zijn ook super. Of mag Istanbul ook nog? ;) Want dan zou ik zeker daar heen gaan!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: