SPORTS: HOELAHOOPING

hoelahoop 1

fotoVorige week zag ik voor het eerst een fitness hoelahoop! En ik was zo laaiend enthousiast erover dat ik heb zelf ook een heb besteld! De hoelahoop weegt 2,3 kilo en is super goed voor het trainen van je buik en rugspieren en voor een strak achterwerk!

Met het hockeyen zijn we nu ook extra bezig met fit worden en doen we drie keer in de week buikspier oefeningen. Met de hoelahoop wil ik dus eigenlijk elke dag mijn buikspieren gaan trainen. Elke dag 5 minuten is in de eerste twee weken genoeg. Maandag ben ik daarmee begonnen en ik moet wel zeggen dat het zwaar is! De hoelahoop is veel zwaarder dan normaal en daarom doet het best wel zeer aan mijn taille. Maar ik ga door!

Ik ben heel benieuwd naar het resultaat en ik hoop dan ook op een wat strakkere buik en taille, die love handles ben ik wel een beetje zat, haha.. Ik ga geen before and after foto’s maken want daar voel ik me toch niet zeker genoeg voor om die op de blog te plaatsen.

Binnenkort dus een update over hoe het hoelahoopen gaat!!

Hadden jullie al van de fitness hoelahoop gehoord?

Liefs,
Nuria

 

Advertenties

10 Responses to “SPORTS: HOELAHOOPING”

 1. Anne

  Dat klinkt best fijn eigenlijk, zeker aangezien je maar met vijf minuten per dag hoeft te beginnen?! Moet je eerst ook die techniek weer onder de knie zien te krijgen (ik ben een stijve hark) of is dat gewicht wel zo verspreid dat je ‘m vrij gemakkelijk rond kunt draaien?

  Beantwoorden
  • nuriaarantxa

   Vroeger had ik al een hoelahoop dus dat heb je snel onder de knie.Het is wel iets lastiger omdat de hoepel natuurlijk veel zwaarder is maar het gaat best goed! En je voelt het echt in je buikspieren!

   Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: