BEAUTY: Lovelylashes

zonder wimpers 1

met wimpersSinds december vorig jaar kom ik nu bij Alexandra van Beautylovin’. En ik ben zo ontzettend blij dat zij me elke  keer weer mooi maakt. Niet dat ik zonder wimper extensions niet mooi ben of dat ik mezelf niet mooi kan maken maar het scheelt zo veel tijd. Ik zie het eigenlijk als iemand die elke 3 weken haar nagels laat zetten maar dan anders. Een soort van luxe behandeling voor mezelf..

Op de bovenste foto zie je hoe mijn wimpers zijn zonder extensions, niet heel lelijk maar het is zo’n verschil met wanneer ik wel extensions heb. Op de onderste foto zijn mijn wimpers net bijgevuld en zijn ze zo mooi vol, lang en krullend. Elke drie weken ga ik bij Alexandra langs en dan vult ze alles bij. Ik kan er nu dus weer een paar weken tegenaan!

Als je meer wilt weten over wimper extensions, kijk even op Alexandra haar website!

Liefs,
Nuria

 

Advertenties

5 Responses to “BEAUTY: Lovelylashes”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: