INSPIRATION: MK Watches

Schermafbeelding 2013-08-31 om 09.59.41Voor mijn 21e verjaardag heb ik van mijn ouders een prachtig horloge gekregen! Ik draag het bijna elke dag en altijd met veel plezier. Het is een grote klok, zilverkleurig met schakels. Nu heb ik natuurlijk helemaal geen nieuw horloge nodig maar kijken mag altijd, toch?! Daarom hier 3 favorieten horloges uit de huidige collectie van Michael Kors.

De eerste heeft een soort ivoor kleurig detail in de schakel wat ik echt super gaaf vind! De tweede vind ik echt super gaaf, de kleur is echt top! Het derde horloge is een special edition, in samenwerking met het WFP (World Food Programme) is er een speciale lijn horloges uitgebracht om zo de honger op de wereld te stoppen! Super initiatief en ook nog eens een super gaaf horloge!

Wat vinden jullie van Michael Kors horloges?

Liefs,
Nuria

 

Advertenties

5 Responses to “INSPIRATION: MK Watches”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: