PERSONAL: We zijn over!

fotoJeetje, bijna een week is er geen nieuwe post online gekomen, maar dat had natuurlijk een goede reden. Afgelopen maandag zijn we verhuisd! Dit is de eerste zaterdag in het nieuwe huis en op het moment dat ik dit schrijf lig ik op onze inmens grote bank met mijn macbook op schoot!

Het was best wel gek om voor het eerst ergens anders te slapen en nog gekker is het dat ik eigenlijk niet meer terug kan omdat ik in mijn ouderlijk huis geen bed meer heb! Gelukkig wonen mijn ouders om de hoek en kan ik elk moment even op bezoek.

Ik heb nog niet veel foto’s van het nieuwe huis omdat het nog vol staat met dozen en troep. Alles moet nog een eigen plekje krijgen. Afgelopen donderdag heb ik in de stad een paar mooie items gekocht bij Lifestyle om het een beetje gezellig te maken in huis! Als alles een beetje opgeruimd is zal ik natuurlijk foto’s maken van ons nieuwe paleis!

Fijn weekend allemaal!

Liefs,
Nuria

7 Responses to “PERSONAL: We zijn over!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: