HOME: The kitchen

IMG_3529

IMG_3527

IMG_3528Ik woon nu al twee weken niet meer thuis en zoals ik eerder al schreef wordt het nieuwe huis steeds meer ‘ons thuis’.  De keuken is lekker groot en vorige week woensdag is de eettafel eindelijk geleverd waardoor het nu een woonkeuken is geworden. Bij de Ikea heb ik een aantal wekpotten gekocht en van mijn schoonouders hebben we een mooie grote peper- en zoutmolen gekregen waardoor de keuken nu ook een beetje begint te leven. Ook heb ik vanuit Spanje een heerlijke olijfolie meegenomen die nu goed tot zijn recht komt op het aanrecht!

Ook hebben we nieuwe snijplanken gekocht van Joseph Joseph, deze planken zijn functioneel en ook nog eens leuk voor het oog! Onze kookplaat is echt zo groot en zo fijn om op te koken, 4 normale pitten en 1 grote pit voor een wok!! Nu vind ik koken heel erg leuk dus de kookplaat is echt een favoriet van mij!

Nu het allemaal een beetje meer opgeruimd is in huis en alles z’n plek krijgt zullen er meer foto’s op de blog komen!

Liefs,
Nuria

 

Advertenties

5 Responses to “HOME: The kitchen”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: