NEW: Jamie Oliver Bowl

SONY DSCNog een ding waar we achter kwamen toen we net verhuisd waren, waar laten we ons fruit? Thuis hadden we een fruitschaal, maar ja waar vindt je zo maar de perfecte fruitschaal? Nou die is niet zo één twee drie te vinden hoor als je gaat zoeken..

Maar zoals ik al vaker heb ervaren vind ik de dingen die ik graag wil hebben pas als ik er niet naar op zoek ben. Dus ook deze schaal! Tijdens het boodschappen doen bij de ap liep ik tegen een stapel kratten op met allemaal artikelen die 50% waren afgeprijsd en ja hoor, daar stond tie! De perfecte schaal!! Ik had al vaker met artikelen van deze servies serie in mijn handen gestaan maar vond het relatief duur en had het eigenlijk nog niet echt nodig. Nu stond hij daar voor €7,50 en kon ik hem natuurlijk niet laten liggen!

De schaal staat nu op de eettafel met druiven, bananen en appels erin! Maar ik kan de schaal natuurlijk ook gebruiken om een salade in te serveren en de schaal kan zelfs in de oven! Lasagne voor een groot gezelschap? Geen probleem!!

In de kratten stonden ook nog een aantal kleine schaaltjes dezelfde serie in verschillende kleuren. Die heb ik niet gekocht maar toen ik thuis was had ik er spijt van. En je raadt het al, toen ik een paar dagen later ging kijken of ze er nog lagen waren ze natuurlijk al weg! Pech gehad!

Zijn jullie wel eens tegen een perfecte aankoop aangelopen zonder dat je ernaar op zoek was?

Liefs,
Nuria

Advertenties

4 Responses to “NEW: Jamie Oliver Bowl”

  1. Anne

    Mooi! Echt een fruitschaal die ook als decoratie kan dienen :) Dat heb ik helaas niet in huis, ik heb zo’n lelijk zilveren Hema exemplaar voor mijn fruit. Weggestopt in de keuken. Jammer van de andere bakjes! Dat krijg je met dit soort leuke spullen haha!

    Beantwoorden
  2. Michelle

    Wat een leuke schaal!! Ik vind die hele servies serie van Jamie Oliver heel erg leuk trouwens. Ik heb al een paar dingen meegenomen toen het ook 50% korting was, eerder al. Echt leuk!! XX

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: