BEAUTY: Make up routine

Ik heb al eerder een make up routine laten zien met een filmpje op mijn blog maar omdat ik het toch leuk vind om af en toe een filmpje te maken nu nog een keer maar dan inclusief mijn wimperextentions! Voor mijn wimperextentions moest ik elke dag mascara opdoen en dat was best een gedoe, als ik er nu op terug kijk! Zonder al dat gedoe met mascara ben ik zo klaar.

Ik gebruik maar twee producten, een concealer en een bronzer! De concealer doe ik onder mijn ogen, weg met die kringen, en naast mijn neus! Nu vooral omdat ik net rudolph the rednose lijk door al dat snuiten! Daarnaa gebruik ik de bronzer van Hema, echt een top bronzer als je het mij vraagt! Lekker goedkoop en doet het prima! Hij is bijna op dus ik moet eigenlijk weer een nieuwe kopen!

Als ik een avond uit ga een speciale gelegenheid heb dan gebruik ik wel wat meer make up maar dat probeer ik zo min mogelijk te doen omdat meer make up niet goed is voor mijn wimpers. Ik vind het heerlijk dat mijn routine zo kort is!!

Doen jullie er lang over om jezelf mooi te maken?

Liefs,
Nuria

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: