VESPA MANIA!!!!!!

IMG_3577

IMG_3579

IMG_3582Het is al drie weken geleden dat ik mijn witte monster heb gekocht en ik had nog geen tijd gevonden om er mooie foto’s van te maken voor op de blog! Maar hier zijn ze de foto’s van mijn vespa! Ik ben er zo blij mee en ik vind het heerlijk om erop te rijden! Inmiddels heb ik van mijn vriend een rekje gekregen voor achterop, dus hopelijk komt dat snel binnen, want dan is die helemaal compleet!

Ik hoef geen helm op, dus ik zal geen last hebben van ‘helm-haar’ haha! Samen erop rijden kan ook prima, heb al met mijn zusje erop geregen en ook met mijn vriend. Maar dan rijdt hij en zit ik achterop! Hopelijk blijft het een beetje mooi weer de komende weken des te vaker kan ik er lekker op blijven rijden zonder dat ik nat regen!

Liefs,
Nuria

 

2 Responses to “VESPA MANIA!!!!!!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: