NEW: Maison Scotch jacket

IMG_3587

IMG_3591

IMG_3593

IMG_3592Verliefd, dat is precies het juiste woord wat ik gebruik voor het gevoel wat ik had toen ik deze jas voor het eerst aan had! Ik paste hem zaterdag ochtend voor het eerst in de Bijenkorf in Den Haag. Ik was meteen verliefd, de print, het model en de capuchon!! Maar de prijs hield me tegen om hem gelijk te betalen! Eenmaal op de terugweg zei ik tegen mijn vriend dat ik die jas nog steeds in mijn had zat! Ik kon niet stoppen eraan te denken. Eenmaal terug in het oude winkelcentrum van Rijswijk ben ik eigelijk direct naar de winkel gegaan waar ze Maison Scotch verkopen. En ja hoor, daar hing die, diezelfde print in de juiste maat!

Toch nog maar even passen voor de zekerheid en toen wist ik het zeker! Deze jas is van mij! Ik twijfelde nog heel even en vroeg de verkoopster of ik mijn geld zou terug krijgen als ik hem terug wilde brengen en dat kon! Altijd fijn om te weten, meer ook voor mijn eigen gevoel, dat je gewoon je geld terug krijgt en niet een waardebon!

Eenmaal thuis gekomen heb ik de jas direct aangetrokken en wist ik eigenlijk al dat terug brengen geen optie meer was! Hij was van mij en ik ben heel blij! De kleuren zijn super gaaf, de print vind ik super tof en eigenlijk helemaal niet wat ik normaal zou dragen. Maar daar ben ik van terug gekomen want ik krijg er alleen maar complimenten over! Een top aankoop dus!

Hebben jullie de perfecte winter/herfst jas al gevonden?

Liefs,
Nuria

Advertenties

3 Responses to “NEW: Maison Scotch jacket”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: