FASHION: CHANEL: de legende

Coco Chanel, French couturier. Paris, 1937. LIP-69Twee weken terug las ik dat er in het Gemeentemuseum Den Haag dit najaar een tentoonstelling komt over niemand minder dan Coco Chanel! Toen ik dat las heb ik gelijk mijn zusje een bericht gestuurd dat we daar samen naar toe gaan!

De tentoonstelling bevat onder andere originele kleding ontwerpen maar ook ‘custom jewellery’ uit particulier bezit! Je wordt meegenomen in de wereld van Coco Chanel en haar bijzondere visie. Ook Karl Lagerfeld zijn rol bij het grote modehuis zal belicht worden! In het filmpje hieronder een kleine onthulling.

De tentoonstelling is te zien vanaf 12 oktober 2013 tot en met 2 februari 2014 in het Gemeentemuseum in Den Haag! Kaarten kosten €5,- per persoon dus daarom al vind ik het leuk om weer eens een museum te bezoeken! Reken er maar op dat ik dit zeker ga zien!

Hadden jullie al van deze tentoonstelling gehoord en zouden jullie er naar toe gaan?

Liefs,
Nuria

Advertenties

3 Responses to “FASHION: CHANEL: de legende”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: