NEW: Bordeaux beauties

foto

foto

schoenAfgelopen vrijdag was ik vrij en had ik een middagje shoppen met mijn zusje op de agenda staan. We hadden maar 2 uur dus we konden niet uitgebreid alle winkels langs. Eigenlijk was ik niet echt ergens naar op zoek maar ik weet dat wanneer dat zo is ik met allerlei leuke items thuis kom! En niets was minder waar! Ik kocht onder andere deze prachtige schoenen bij Massimo Dutti!

Ik was eigenlijk op zoek naar zwarte enkel laarsjes met een gespje, die hadden ze ook maar waren net iets duurder waardoor ik die beter in de sale kan kopen! Deze pareltjes zijn ook helemaal geweldig en de kleur vind ik echt super gaaf! Ze zitten lekker en ik kan ze naar mijn werk aan en als ik vrij ben! Echt een super schoen voor deze herfst!

Hebben jullie de perfecte (enkel)laarsjes al gevonden?

Liefs,
Nuria

Advertenties

9 Responses to “NEW: Bordeaux beauties”

  1. Anne

    Geweldig, mooie kleur ook. Ideaal voor werk en vrije tijd inderdaad. Bij mij komt als het goed is vandaag een paar schoenen aan, ook enkellaarsjes met zo’n elastiekband. Ik hoop dat die ook geschikt zijn voor werk en vrije tijd!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: