WISHLIST: DDD

Schermafbeelding 2013-10-01 om 23.17.32Vandaag gaat de DDD van de Bijenkorf van start! Normaal gesproken, wanneer de drie boekjes op de mat vallen zit ik de hele middag te bladeren en te kijken of er leuke dingen tussen zitten! Dit maal kreeg ik de boekjes niet in de brievenbus omdat we nog een ‘Nee – Nee’ sticker op de brievenbus hadden, balen dus! Ik heb de boekjes dus alleen online kunnen bekijken!

En natuurlijk heb ik mooie items gezien ik graag zou willen hebben! Een pan van Creuset, al ben ik er nog niet uit of ik die daadwerkelijk ga kopen! De bestekset van Villeroy & Boch om onze huidige set aan te vullen, altijd handig als je eters hebt! Ook de mokken van Blond Amsterdam vind ik heel erg leuk! Thuis hadden we ze ook en ze drinken gewoon heel erg lekker!

De hotpants van Bjorn Borg vind ik lekker zitten dus die staan ook op mijn verlanglijstje! Als laatste een nieuw dekbedovertrek! De tekst vind ik lief en ik houd van wit!

Hebben jullie ook dingen die je echt graag wilt kopen tijdens de DDD?

Liefs,
Nuria

Advertenties

8 Responses to “WISHLIST: DDD”

 1. Anne

  Zijn die DDD niet altijd bizar druk, of valt dat mee? Ik ben er nog nooit geweest eerlijk. Nu gaat dat ook een beetje lastig, dus ik sla over ;). Ben benieuwd of je items van je wishlist kunt scoren!

  Beantwoorden
 2. Dina

  DDD. Ik had er dus nog nooit echt van gehoord. Maar goed, wij hebben dan ook geen Bijenkorf hier in de stad. Wel een leuk lijstje trouwens, en misschien ga ik ook wel even (ik heb nog cadeaubonnen liggen!).

  Beantwoorden
 3. marlyssa

  Je hebt het meeste wel kunnen kopen! Die mokken van Blond zijn fijn he? Ik ging ook voor een overtrek. Ik twijfelde tussen deze en een andere met mint groen en uiteindelijk is het die met mint groen geworden haha.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: