NEW: My black baby

foto 3

foto

foto 1Lang heb ik erover nagedacht, koop ik ‘m wel of koop ik ‘m niet… Thuis heeft mijn moeder sinds kort een pan van le creuset en ze wil niets anders meer. Ik heb er ook mee gekookt en ik ben daardoor dus ook een klein beetje verwend. Wat zeg ik tegen mezelf om mezelf ervan te overtuigen om de pan te kopen:

– Hij gaat een leven lang mee als je er met zorg mee kookt!
– Het is echt een top pan en ik weet dat ik er blij mee zal zijn!
– Hij is nu wel echt mooi geprijsd! De DDD-korting en nog 10% eraf!
– Ik kan wel een andere pan kopen maar uiteindelijk zal ik toch een creuset kopen en is dat andere geld voor niets geïnvesteerd!

Nou ja, je kan je dus voorstellen dat ik heel goed ben in het overtuigen van mezelf! Toen ik de bijenkorf inliep en daar nog maar een kleine voorraad pannen zag staan was ik dus snel van mening dat ik er 1 ging kopen! Het is een zwarte geworden, omdat mamma thuis een rode heeft en ik de zwarte toch ook wel chic vind!

De pan heeft een paar dagen in de doos gestaan want het is toch spannend om zoiets voor het eerst te gebruiken maar tot nu toe doet ‘tie het mega goed! I’m so happy!

Hebben jullie al wel eens met een pan van le creuset gekookt?

Liefs,
Nuria

Advertenties

7 Responses to “NEW: My black baby”

 1. Nanda

  Ik heb een tijd terug een creuset gewonnen, hele fijne pannen voor verschillende doeleinden :) Mijn moeder gebruikte creuset ook altijd!

  Beantwoorden
 2. Joost Nicasie

  Eén van de belangrijkste lessen die ik heb geleerd in het leven: koop het duurste (mits dat ook de beste kwaliteit heeft), want anders blijf je altijd denken ‘had ik nou toch maar die duurdere gekocht’ en bovendien ben je volgend jaar vergeten wat je er aan hebt uitgegeven. Veel kookplezier!

  Beantwoorden
 3. Anne

  ja ik vind dat het ook een groot verschil maakt als je met een Le Creuset pan kookt, dat lijkt wel alsof het t lekkerder maakt ;). In het zwart is hij chic! Mooi, veel plezier er van :)

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: