NEW: D&G The one

fotoJaren geleden kocht ik dit parfum voor het eerst! Ik was er verzot op maar op een gegeven moment kocht ik toch weer een andere geur! Vraag me niet waarom, maar af en toe vind ik het leuk om van parfum te wisselen. Na een aantal geuren wilde ik alweer een hele tijd terug naar The one. En dit weekend kocht ik 2 flesjes bij de ICI PARIS XL, want dan krijg je tot 20 oktober 25% korting! Dus is je favoriete parfum op en was je van plan een nieuw geurtje te kopen. Vandaag krijg je nog korting bij de ICI PARIS XL!!!

Fijne zondag!

Liefs,
Nuria

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: