FASHION: Making a statement

Schermafbeelding 2013-10-21 om 20.27.15

Schermafbeelding 2013-10-21 om 20.29.12Statement kettingen, er liggen er steeds meer op mijn plank. Eerst durfde ik ze niet goed te dragen, was bang dat ik de plank mis zou slaan! Inmiddels heb ik een aantal keer een ketting van mijn zusje geleend en vind ik statement kettingen LEUK!

Deze plaatjes heb ik de sites van Mango, ZARA, H&M, Bershka en Pull and Bear. De ketting van de ZARA vind ik heel erg leuk door de verschillende kleuren. Ik heb van het weekend een nieuwe statement ketting bij de WE gekocht, 2 zelfs! Binnenkort daar natuurlijk meer over!!

Vinden jullie statement kettingen ook zo gaaf?

Liefs,
Nuria

 

Advertenties

7 Responses to “FASHION: Making a statement”

  1. Ilse

    Jaaaaa, ik ben gek op grote kettingen! Bij de eerste ketting die ik kocht vond ik het wel eng om ‘m te dragen, zoiets droeg ik voorheen namelijk nooit maar nu ben ik helemaal om!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: