MUSIC: Anouk in Rosso

foto 1

foto 3

foto 2

foto 4Woensdag was het eindelijk zo ver, het concert van Anouk ging door!! We waren best bang dat het weer afgeblazen zou worden maar gelukkig hebben we echt een top avond gehad! We waren op tijd aanwezig en we hebben nog heerlijk gegeten, want we waren zowat uitgehongerd door de reis!! We hadden prima plekjes op het veld en hebben zo af en toe een glimp van Anouk op kunnen vangen en verder heel goed de schermen kunnen zien! 

Ik was nog nooit naar een concert van Anouk geweest en ik wist dat ik geen show zoals Beyonce kon verwachten! Toen ze begon te zingen was ik echt onder de indruk. Anouk heeft een pracht stem en ze kan echt heel erg goed zingen! Ze begon met ballads en daarna ging het los hoor! ik heb gedanst en gezongen en ik heb echt een top avond gehad!

Als Anouk weer eens een concert geeft in een iets kleine setting zou ik er heel erg graag naar toe gaan! Wat een top wijf!

Liefs,
Nuria

Advertenties

2 Responses to “MUSIC: Anouk in Rosso”

  1. Anouk

    Leuk te lezen dat het zo tof was! Anouk vind ik een geweldige zangeres. leuk te lezen dat je zeker nog eens zou willen gaan:)!

    Beantwoorden
  2. Yolande

    Ik was er woensdag ook bij en ik vond het echt geweldig! Vooral Michel en Lost vond ik heel indrukwekkend om live van haar te horen.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: