SHOPPING: From WE for me!

roze trui

roze met ketting

ketting

ketting 3

Ketting 4Vorig weekend liep ik in het winkelcentrum bij mij in de buurt en was ik op zoek naar leuke dingen, je kent het wel! Elke winkel waar ik binnen liep kon ik toch niet echt iets vinden wat mij aansprak / goed stond! De WE is normaal gesproken niet een winkel waar ik vaak kom, maar omdat ik echt hopeloos op zoek was naar wat leuks ging ik snel even naar binnen!

En tot mijn grote vreugde hadden ze een hele grote, zachte, roze trui met 20% korting, BONUS!! Even passen en naar de kassa! Eenmaal bij de kassa hingen daar mooie kettingen! De zilveren ketting met turkoois vond ik gelijk super mooi! En de zwart met gouden ketting was in de aanbieding en vond ik ook wel chic! Zo zie je maar dat je bij de winkels waar je niet vaak komt ook hele leuke items kunt scoren!

Ik heb alles al aangehad en ben helemaal tevreden over mijn aankopen! Ik loop nu zeker vaker even bij de WE naar binnen, wie weet hebben ze vaker iets leuks voor mij!

Fijn weekend!

Liefs,
Nuria

 

Advertenties

2 Responses to “SHOPPING: From WE for me!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: