INSPIRATION: An autumn dip..

Schermafbeelding 2013-11-03 om 22.09.03De afgelopen week is het echt herfst geworden, de storm van vorige week heeft voor nogal wat rotzooi veroorzaakt! Veel regen en wind, weinig zon, blaadjes op de grond in plaats van aan de bomen. Allemaal een beetje triest.. Ook op mijn blog is het erg stil geweest, misschien omdat ik door de herfst gewoon weinig inspiratie heb om te schrijven.. Een klein dipje kan ik het wel noemen!

Deze plaatjes zorgen voor een wat fijner beeld van de herfst, want de herfst kan ook heel fijn zijn. Dikke sjaal om en in het zonnetje een wandeling maken met m’n hondje. Of lekker een grote kop thee drinken met lekkere chocola! Binnenkort wil ik carrotcake maken, hiervan natuurlijk ook het recept op de blog!!

Genieten jullie al van de herfst of moeten jullie nog wennen?

Liefs,
Nuria

Advertenties

4 Responses to “INSPIRATION: An autumn dip..”

  1. Yolande

    Op dit moment ben ik wel aan het genieten van de herfst. Lekker onder een dekentje films kijken, met sloffen door het huis lopen. Heerlijk! Maar ik denk dat ik na de feestdagen wel klaar ben met de kou en weer de zomer wil!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: