LIKE: Candle lights

foto 1

foto 2

foto 3Kaarsjes maken het gezellig in huis, daarom probeer ik zo veel mogelijk kaarsjes in huis te hebben! Gister was ik bij IKEA en heb ik nieuwe geur kaarsen gekocht, lekker met vanille geur! Echt mijn favoriete geur! Ook heb ik nieuwe windlichtjes gekocht. Super tof vind ik ze, op de tweede foto!

Verder heb ik een aantal weken geleden nieuwe kaarsjes gekocht bij de Xenos. Made with love.. Ik kan ze helaas nog niet branden want ik heb nog geen ‘bord’ waar ik ze op kan zetten. Binnenkort maar even bij de Action kijken of ze nog wat leuks hebben! Ik moet wel zeggen dat de waxines er doorheen vliegen want het is al zo vroeg donker dat de kaarsen al rond half 6 aan gaan!!

Hebben jullie ook zo vaak kaarsen aan?

Liefs,
Nuria

Advertenties

5 Responses to “LIKE: Candle lights”

  1. bloginfinitylifestyle

    I love candles! Het hele huis staat er ook echt vol mee. Als ik ’s avonds in de woonkamer de kaarsjes aan ga steken ben ik serieus een kwartier bezig haha. Het geeft zoveel gezelligheid! With love ♥ S.

    Beantwoorden
  2. anoukliebers

    Fijne foto’s. Kaarsen zijn hier ook niet aan te slepen. Volgens mij kocht ik de Vanille kaars van de Ikea ook. Vanille ijs toch? Hij ruikt in ieder geval heeerlijk! Action heeft kaarsjes voor een leuke prijs, maar de geurkaarsen van eigen merk ruiken helaas niet zo lang en sterk!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: