WISHLIST: Pick one..

foto NewBalanceW574COFFEE_large NikeAirMax1LibertyARMORYNAVY_largeNieuwe sneakers, ik ben er al een tijd naar op zoek! Ik heb al eerder ‘fake’ nikes gekocht, die waren leuk voor even maar ik kan er niet lang op lopen en ze zijn al lelijk! Nu heb ik de laatste tijd wat om me heen gekeken en dit zijn drie modellen die maar niet uit mijn hoofd gaan.

De asics vind ik zo stoer, rood met roze en het is weer wat anders dan waar iedereen op loopt. Het tweede paar van New Balance vind ik ook heel stoer maar misschien wel iets te simpel. De Airmax staan al langer op mijn lijstje en toen ik deze zag was ik verliefd. Ik twijfel dus het meest tussen de asics en de nikes.

Wat zou jij doen?

Liefs,
Nuria

Advertenties

2 Responses to “WISHLIST: Pick one..”

  1. Anne

    Ik zou geloof ik voor de nikes gaan, want de asics hebben zo’n vreemd gevormde witte zool :) maar ik ben dan ook extreem kieskeurig wat betreft zolen (????) Benieuwd welke het uiteindelijk gaat worden!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: