NEW: Mierzoete gebakjes!

IMG_4112

IMG_4110

IMG_4111Afgelopen zaterdag gaven we een feestje om te vieren dat mijn vriend en ik zijn verhuisd! Altijd gezellig om familie over de vloer te hebben en we zijn ook flink verwend! Veel familie heeft cadeaubonnen gegeven zodat we zelf iets leuks kunnen kopen maar van mijn ouders en mijn zusje en haar vriend kreeg ik deze gebaksbordjes en taartplateau van Blond Amsterdam.

Ik had de bordjes al gezien op internet en vond ze echt helemaal leuk! Daarom was ik ook heel erg blij toen ik ze uitpakte en deze leuke bordjes nu in de kast staan. Alle bordjes hebben een eigen taartje en in totaal zijn er 8 verschillende taartjes! Nu zullen alle taarten en gebakjes die we thuis hebben nog lekkerder smaken!!

Dankjewel lieve gevers!!

Liefs,
Nuria

3 Responses to “NEW: Mierzoete gebakjes!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: