INSPIRATION: The beautiful B

tumblr_mv8sl0LHcE1rqgjz2o1_1280

tumblr_mv6g1iBwKo1rqgjz2o1_1280

tumblr_muvpsbJLOC1rqgjz2o1_1280

tumblr_mvrac3ObGB1rqgjz2o1_1280

tumblr_mvl7pqJt0k1rqgjz2o1_1280Vandaag een weer wat foto’s van de ongelofelijke queen B! Vorige week las ik dat er een roddel is ontstaan over dat Jay-Z en Beyoncé geen stel meer zouden zijn en dat ze uit elkaar gaan! ‘Neeeeeee, dat kan helemaal niet’ was mijn eerste gedachte! Jay en Bey zijn zo leuk samen en hun kleine Blue is ook zo cute!! Ik geloof er ook helemaal niets van, al die roddels tegenwoordig, je wordt er niet veel wijzer van!

Daarom vandaag een positieve kijk in Bey’s haar leven. Verschillende foto’s die laten zien hoe tof ze is en wat voor een geweldige artiest ze is, maar ook moeder en vrouw! En dan nog een leuk nieuwtje, aan het einde van deze maand komt de documentaire ‘Life is but a dream’ uit op dvd en ik heb deze natuurlijk al besteld! Dus die ligt volgende week hopelijk in de brievenbus! I like!!

Liefs,
Nuria

Advertenties

3 Responses to “INSPIRATION: The beautiful B”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: