UPDATE: Lovely Lashes by Beautylovin’

Schermafbeelding 2013-11-24 om 20.16.39 Schermafbeelding 2013-11-24 om 20.17.18 Schermafbeelding 2013-11-24 om 20.17.43Een jaar lang heb ik mijn wimpers bij Alexandra mooi laten maken! Maar sinds vorige week ben ik gestopt met de wimperextensions! Het is niet omdat ik het niet meer mooi vond maar na een jaar extensions waren mijn eigen wimpers toch wat minder lang en vol en wil ik mijn wimpers nu wat rust geven. En ook wilde ik naast mijn wimpers mijn portemonnee wat rust geven. Nu ik op mezelf woon ziet mijn uitgave patroon er toch iets anders uit, haha.

Misschien begin ik over een paar maanden weer met wimperextensions maar voor nu doe ik even rustig aan. Ik vond het heel lastig te vertellen aan Alexandra van Beautylovin’ omdat ik haar inmiddels wel een beetje beschouw als een vriendinnetje. Maar ze begreep het heel erg goed! Vandaag dus een klein overzicht van mijn mooie wimpers met extensions!

Mijn wimpers kunnen nu wel wat hulp gebruiken bij het groeien en daarover natuurlijk later meer!

Liefs,
Nuria

Advertenties

2 Responses to “UPDATE: Lovely Lashes by Beautylovin’”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: