INSPIRATION: What to (HAIR)do?

1c461dc3cc6782355d2c707bb4cccc68

kapsels-2013-17

haar.jpg_thumb_600x799Over twee weken vindt het jaarlijkse gala plaats. Nu ben ik druk op zoek naar een jurk, heb er al 2 besteld en weer retour gestuurd dus dat is erg jammer! Maar een ander vraagstuk is het haar. Wat moet ik nu met mijn haar?

Op de dag zelf ga ik naar de kapper en laat ik m’n dode punten afknippen. Waarschijnlijk zal ik met mooie gladde krullen naar huis gaan maar wat zal ik daar eens mee gaan doen? Ik heb gister een beetje op internet zitten searchen naar mooie kapsels voor het gala. Ik kwam vaak uit bij creaties van Lauren Conrad, nu heeft zij natuurlijk prachtig haar en op haar blog The Beauty Department is ook veel inspiratie te vinden!

Verder heb ik op pinterest nog wat mooie inspiratie plaatjes gevonden dus ik kan nog even goed nadenken over wat ik uiteindelijk ga doen.

Hoe dragen jullie je haar naar een gala? Los of vast en met krullen of zonder?

Liefs,
Nuria

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: