BEAUTY: Revitalash

foto 1

foto 3

foto 4Twee weken geleden lag er een mooi pakketje in de bus. Nadat mijn extensions eraf zijn gehaald heb ik Revitalash besteld. Ik weet niet of veel van jullie dit goedje kennen maar ik heb ik veel over gelezen en ben overtuigd geraakt van dit wondermiddel. Dit klinkt misschien een beetje overdreven maar als ik de foto’s bekijk van meiden die Revitalash al langer gebruiken dan wordt ik echt enthousiast! De wimpers worden langer, dikker en krijgen meer krul!

Mijn wimpers waren wel wat minder vol en lang nadat ik een jaar extensions heb gehad. Mooi tijd dus om dit wondermiddel zelf uit te proberen. Hieronder zie je de foto’s die ik maakte toen ik begon met de Revitalash.

Schermafbeelding 2013-12-07 om 21.41.59Zoals je kunt zien zijn mijn wimpers echt niet lang en al helemaal niet krullend! Tenminste, ze zijn niet zoals je geweest zijn! Ik gebruik nu twee weken Revitalash en ik merk nog niet heel veel verschil. Ik zal over 3 of 4 weken nog een keer foto’s maken om te laten zien of het echt werkt!

Wie van jullie heeft er al ervaring met Revitalash?

Liefs,
Nuria

Advertenties

2 Responses to “BEAUTY: Revitalash”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: