WISHLIST: X-MAS inspiration

Schermafbeelding 2013-12-07 om 22.06.57Hoe leuk is het om in de december maand inspiratie op doen en om een verlanglijstje te maken! Ik heb al veel verlanglijstjes voorbij zien komen en er staan al een paar dingen op mijn eigen lijstje. Vandaag nog een paar mooie items voor op een lijstje!

De bovenste rij, deze slippers van Oysho zijn zo heerlijk zacht! Mijn zusje kreeg deze puppy slippers van mijn ouders toen zij in Barcelona zijn geweest en ik was gewoon jaloers dat ik ze niet had! Daarom staan ze nu dus ook op mijn lijstje! Dan een mooie blouse van H&M, nooit mis en je kan altijd goed combineren met zo’n neutrale kleur! Als derde in de rij van boven een mooie statement neckless van ZARA. Mooi voor de feestdagen deze kleuren en het is nooit erg om weer een leuke ketting aan de collectie toe te voegen.

In de onderste rij een clutch met palleten en parels, ik vond deze clutch op ASOS en ik krijg ‘m niet meer uit mijn hoofd! Dan een mooie warme muts/beanie. Ik heb laatst een muts gekocht bij Primark maar ik ben toch nog steeds op zoek naar een ander leuk model. Deze vond ik bij Vanilia en was verkocht! Als laatste een paar lekkere huissokken van H&M, zoals ik ze noem. Deze sokken kan je never nooit aan in je schoenen dus zijn ze in mijn geval bedoelt voor een avondje op de bank!

Dit is voor nu mijn lijstje, maar er zullen vast nog wat items bij komen! Hebben jullie nog leuke ideeën?

Liefs,
Nuria

 

2 Responses to “WISHLIST: X-MAS inspiration”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: