LIKE: Kerstgala 2013

611588365850220781_12704325

611739120687094626_12704325Zaterdagavond was het weer tijd voor het jaarlijkse kerstgala op onze hockeyclub. Elk jaar heb ik jurken-stress en weet ik niet wat ik met mijn haar en make-up moet doen! Dit jaar was mijn jurk 1 dag voor het gala bezorgd, dus dat was even spannend! Bij ASOS besteld met 20% korting, gelukkig maar anders had ik de jurk nooit gekocht! Maar hij zat geweldig en ik was er meer dan blij mee!

Verder was ik zaterdagmiddag een beetje aan het zoeken naar makkelijke looks voor kerst die ik wel na kon maken, ik weet dat ik gestresst raak als het allemaal niet lukt een uur van te voren. Ik vond een ooglook van Miss Lipgloss, deze vindt je hier,  heb hem een beetje aangepast en voila! Mijn haar was die ochtend geknipt en gekruld en heb ik ’s avonds uitgeborsteld en naar 1 kant half opgestoken!

Het was een gezellig avond en iedereen had zijn best gedaan om mooi voor de dag te komen! Op de bovenste foto met mijn zusje, wie er ook prachtig uitzag, kan je mijn hele jurk goed zien. Op de tweede foto, met mijn vriend, is mijn make-up iets beter te zien! Heel veel meer foto’s zijn er niet gemaakt, dus heel veel meer kan ik jullie niet laten zien.

Liefs,
Nuria

Advertenties

3 Responses to “LIKE: Kerstgala 2013”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: