LIKE: Our christmas tree

IMG_4276

IMG_4275Omdat ik nog geen foto had geplaatst van onze mooie boom dit jaar en die niet kan ontbreken op de blog, wil ik jullie vandaag onze boom laten zien! Hij is GROOT!!! We (lees ik) kon hem echt niet laten staan, toen ik ‘m zag was ik verkocht, hij is lekker groot en goed vol! Omdat dit onze eerste kerst samen is en we allebei nog geen kerstversiering hadden moesten we dat dus ook allemaal kopen. Beste moeilijk moet ik zeggen als je overal uit kan kiezen!

Het is wit mat, zilver mat en glimmend geworden! Ik wist echt niet hoe het resultaat zou zijn maar ik ben erg blij mee! Gelukkig houden mijn vriend en ik allebei van niet te veel poes pas in de boom dus de ballen zijn goed genoeg voor ons! Geen slinger en speciale ornamenten. Misschien komen die nog wel een keer!

Gister zijn de eerste cadeau’s onder de boom gelegd, nu nog een paar nachtjes wachten tot dat deze uitgepakt mogen worden. Zelf heb ik nog steeds niet alle cadeau’s binnen dus ik moet nog even op pad! Nog 2 dagen werken en dan ben ik lekker een weekje vrij, genieten dus!

Hebben jullie alle kerst inkopen al gedaan?

Liefs,
Nuria

Advertenties

2 Responses to “LIKE: Our christmas tree”

  1. Mirte

    Wat een prachtige boom. Ik snap helemaal dat je er meteen verliefd op was! Mooi versierd ook. Helemaal mijn smaak. Geniet er maar lekker van, fijne dagen!

    Beantwoorden
  2. Mirte

    Wat een mooie boom! Ik snap helemaal dat je er meteen verliefd op was! En mooi versierd ook, helemaal mijn stijl, rust en eenvoud. Geniet er lekker van, fijne dagen!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: